DöNER SPOOR

DöNER SPOOR Sneller dan de trein bij u thuis!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 226 beoordelingen
18 nov 2019 om 19:07 Het was heel lekker alleen jammer dat we doner met kaas schotel hadden besteld en deze zonder kaas kwam
13 nov 2019 om 7:24 Pizza was goed maar de extra ananas waarvoor ik ook betaald had zat er niet op. Anders was de beoordeling beter geweest.
27 okt 2019 om 21:58 Bezorging laat. Eten lauw.
22 okt 2019 om 19:49 Voordat het eten er was ben je al ruim een uur verder. En het eten was ook niet om te eten. Een broodje doner was zo´n vette hap.. Het broodje taai en vet en het vlees was koud. Nooit meer hier een broodje doner.
21 okt 2019 om 11:35 Eten was NIET lekker,bestel je kofte krijg je een rauwe hamburger doner was vet en de friet was niet lekker denk oud frietvet , mijn vrouw heeft zelfs moeten overgeven van de vette doner , deze zaak heeft NIKS op orde , hier bestellen wij NOOIT meer
19 okt 2019 om 16:46 Op tijd bezorgd, goed warm
3 okt 2019 om 21:58 pizza doner met extra kaas besteld. pizza was niet gaar in het midden. en extra kaas zat er niet op. bezorging ook slecht. hij moest ff de doos open maken of het wel de goede was. sprak amper nederlands
2 okt 2019 om 20:07 Het eten was heerlijk, mocht ook wel na ruim een uur te laat bezorgen.
2 okt 2019 om 18:50 Vriendelijk en snel lekkere pizzas
28 sep 2019 om 8:58 1e keer besteld. Sneller bezorgd dat tracker aangaf. Smaakte goed, sla was knapperig
17 sep 2019 om 22:27 bezorgd precies op het aangevraagde tijdstip eten was top!
13 sep 2019 om 23:38 Vlees en broodjes waren lekker, maar ze waren 25 minuten te laat en ik had het al 1,5 uur daarvoor doorgegeven. De bakjes saus waren maar half gevuld en heel koud. Zal niet snel nog een keer bestellen. Ook geen excuses voor late levering aan de deur.